Timisoara Express

31 ianuarie – aniversare #rezist

31 ianuarie – aniversare #rezist

Federatia Initiativa Timisoara anunta ca pe 31 ianuarie de la ora 19.00, organizeaza o adunare publica in Piata Operei, cu ocazia aniversarii a trei ani de la declansarea protestelor #rezist.

” Nu avem voie să uităm cât de aproape am fost din nou de o dictatură și, mai ales, nu avem voie să mai permitem vreodată ca așa ceva să se întâmple. Suntem aici și #vavedem în continuare, indiferent de partidul din care faceți parte. În democrație, hoții stau la pușcărie, iar în fața legii trebuie să răspundă cei care încalcă legea sau abuzează de funcția publică, fie că primesc sau dau mită, fie că violează minore sau își bat joc de cetățenii aflați în situații de urgență, fie că omoară oameni prin neglijența lor în spitale sau că tărăgănează la nesfârșit dosare importante, făcând scăpați infractori periculoși sau foști tartori securiști. Vrem ca politicienii să înțeleagă că ei lucrează pentru și împreună cu cetățenii, și că în politică nu e loc pentru corupți, traseiști, incompetenți, iresponsabili, trufași. Doar muncind împreună vom face o țară ca afară. ”

Sunt asteptati toti timisorenii care au sustinut in ultimii ani miscarile de protest si care considera ca spiritui civic trebuie sa continue sa se manifeste.

Articole similare