Timisoara Express

Aladin Georgescu, comportament de baron local care ”freacă lampa” și ignoră Guvernul

Aladin Georgescu, comportament de baron local care ”freacă lampa” și ignoră Guvernul

Comportament de baron local tipic pentru Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți care ignoră faptul că Grupul de Comunicare Strategică din cadrul Guvernului a instituit o voce unică pe comunicările legate de coronavirus și iese cu o postare proprie, fără surse, deși avea obligația să tacă!

Obligație stabilită, repetăm, de instituțiile abilitate care au stabilit că în județul Mehedinți singura persoană care vorbește oficial despre problemele legate de coronavirus este purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Mehedinți. Dar toate aceste reglementări sunt floare la ureche pentru baronul Aladin care iese public cu o postare atât pe contul personal cât și pe pagina de pe rețeaua facebook și explică lumii cum a instalat ISU, o instituție din subordinea MAI nu a Consiliului Județean, corturi pentru triaj epidemiologic.

”În cursul zilei de azi, s-a instalat în curtea Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, la intrarea Unității de Primiri Urgențe, un cort din dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în vederea triajului epidemiologic al tuturor pacienților care ajung la UPU.
Tot în cursul zilei de azi a fost montat un cort pentru triajul epidemiologic și la Spitalul Orășenesc Baia de Aramă” transmite DSP Mehedinți la câteva ore distanță după postarea baronului.

Că deh, orice ar stabilii autoritățile, în Mehedinți Aladin Georgescu face doar ce vrea el. Ce nu înțelege acest demnitar este că dacă el, un demnitar al Statului Român, nu ascultă autoritățile Statului, ce pretenții mai putem avea la un simplu cetățean din Mehedinți…

 

Articole similare