Timisoara Express

Cum alegi corect un body pentru bebe?

Cum alegi corect un body pentru bebe?

Alegerea unui body pentru bebeluș poate părea simplă. Poate… Când te gândești însă cât de sensibilă este pielea micuțului tău, cât de multe hăinuțe sunt necesare (pentru că-l schimbi destul de des) și la câte spălări vor fi acestea supuse… atunci totul se complică, nu-i așa?

În selectarea unui body pentru bebe trebuie să ții cont de numeroși factori. Da! Știm că prețul este unul dintre aceștia. Este într-adevăr important ca prețul să reflecte calitatea, dar să nu fie extrem de mare pentru că, în fond, ai nevoie de mai multe produse, nu doar de unul singur. Pe lângă preț, contează mult materialul, designul body-ului și, desigur, modelul acestuia. Dar vom discuta mai pe larg despre toate acestea în cele ce urmează.

Achiziționarea unui body pentru bebe – ce trebuie să urmărești?

Atunci când vorbim de micuți, materialele cu care intră în contact trebuie să fie sigure pentru pielea lor – așadar, uită-te după body-uri pentru bebeluși confecționate din materiale de calitate.

Desigur, multe mămici aleg bumbacul, acest material fiind blând cu pielea puișorilor, sigur și plăcut la atingere. În combinație cu puțin, foarte puțin elastan, bumbacul se dovedește însă la fel de sigur, dar mai călduros, căpătând o rezistență mai mare și la spălat.

Deci, primul factor care ar trebui să-ți ghideze alegerea ar fi calitatea materialului. Și, după cum am menționat anterior, este recomandat să alegi materiale cât mai naturale, care să asigure confortul micuțului tău (fie bumbac simplu, fie bumbac în amestec cu foarte puțin elastan).

Apoi, este important să mai iei în considerare următoarele:

  • Designul hăinuței – este important ca modelul ales să fie conceput astfel încât să asigure o îmbrăcare ușoară a puișorului. De regulă, sunt ideale body-urile prevăzute cu capse în zona inghinală, ce facilitează schimbarea scutecelului. De evitat sunt modelele cu capse și nasturi suplimentari, acestea putând răni micuțul (mai ales dacă nu sunt de calitate sau nu sunt concepute corect);
  • Măsura potrivită – nu trebuie să te lași cucerită de multitudinea modelelor prezente off și online deoarece există șanse mari să alegi produsul pentru model, nu pentru că se potrivește micuțului tău. Desigur, body-urile sunt comercializate de obicei pe intervale de vârstă, însă atenție și la dimensiunile care corespund acestora. Există șanse mari ca puișorul tău, să zicem de 3 luni, să fie mai dezvoltat pentru vârsta lui, astfel că, dacă nu ești atentă la mărimi riști să-i cumperi o hăinuță prea mică. Alege ca body-ul să fie mai degrabă lejer, mai ales că dragostea ta va crește văzând cu ochii;
  • Prețul body-ului – că vrei sau nu să recunoști, prețul contează. Și este normal, în fond, este bine să fim cumpătați. Dar nu uita că un preț prea mic te poate atrage într-o capcană, așa că analizează în amănunt orice achiziționezi, astfel încât să te asiguri că investești în calitate;
  • Magazinul de unde achiziționezi – dacă vrei să faci economie de timp și, adesea, și de bani, mergi pe varianta online. Găsești multe produse la prețuri bune și, în plus, comanda ajunge direct la tine, fără să mai fie necesar să pierzi timp prețios prin magazine. Oricum, chiar dacă ai ales să cumperi online sau nu, este important să alegi un magazin de încredere, care să îți asigure atât produse de calitate, cât și o comunicare frumoasă.

Chiar dacă criteriile de alegere nu sunt atât de multe ca în cazul altor produse, este recomandat să ții cont de ele. Și știm că vei ține, pentru că siguranța și fericirea puiului tău sunt cele mai importante.

Nu am uitat! Mai există un factor important în ceea ce privește alegerea acestor articole vestimentare pentru puișori: modelul. Când spunem model ne referim la desenul, paternul sau textul imprimat, pentru că da!, mai nou hăinuțele simple au fost detronate de cele super haioase, vesele și jucăușe, care comunică cu privitorul.

Îți recomandăm să accesezi ruvix.ro și să descoperi produsele lor. Un body personalizat de la RUVIX te va cuceri și singur, așadar, noi doar îți dăm hint-urile: material de calitate, preț corect, super modele și super livrare. Tu iei deciziile – oricum, pe cea mai mare dintre ele ai luat-o deja!

Articole similare