Timisoara Express

Jumatate din hotelurile clujene, rezervate in timp record, dupa ce s-a aflat perioada cand are loc UNTOLD 2020

Jumatate din hotelurile clujene, rezervate in timp record, dupa ce s-a aflat perioada cand are loc UNTOLD 2020

Organizat pentru prima oara in 2015, festivalul fenomen Untold a adus la Cluj-Napoca nu mai putin de 370.000 de participanti in vara acestui an, vizitatori ce au ,,lasat’’ in zona aproximativ 45 de milioane de euro, astfel ca interesul urias pentru Capitolul 6, ce va avea loc in 2020, nu este deloc surprinzator.

Confirmarea acestui fapt a venit in urma cu cateva zile, cand, conform stirileprotv.ro, aproape jumatate din locurile de cazare din Cluj-Napoca au fost rezervate intr-un timp extrem de scurt dupa ce organizatorii au anuntat perioada in care se va desfasura Capitolul 6 din Untold: joi 30, iulie – duminica, 2 august 2020.

Iata ce spune Gabriel Marcus, directorul de marketing al unui hotel din Cluj: ″In 3 minute am avut 5 mail-uri in care ne-au solicitat sa le rezervam camere. Avem totusi si oameni care la editia din acest an au venit la noi si si-au rezervat deja locurile pentru anul viitor, desi nu se cunostea perioada exacta, asa ca vor avea intaietate. Anul trecut, intr-o luna de zile toate locurile scoase au fost inchiriate.”, se arata in materialul publicat de sursa citata.

Primele 15.000 de abonamente pentru Untold 2020 s-au epuizat intr-o clipita

Fara a fi ceva chiar inedit, primele 15.000 de abonamente pentru editia a 6-a a celui mai mare festival de muzica EDM din Europa de Est s-au epuizat miercuri, 20 noiembrie, in doar 30 de secunde. Pretul abonamentelor porneste de la 119 euro plus taxe, iar pentru a putea sa intri in posesia lor, trebuie sa te inregistrezi pe untold.com.

La fel ca in 2019, si la Untold 2020 poti ajunge si fara sa platesti bilet.

In primul rand, vorbim despre atat de apreciata campanie Blood Network, prin intermediul careia cei care vor sa doneze sange vor putea sa o faca, contra unui bilet gratuit la Untold 2020, in centrele fixe din spitalele orasenesti din tara, dar si la caravanele mobile ce se vor afla in urmatoarele 9 orase din tara:

  • CLUJ-NAPOCA: 11, 12 MAI, BULEVARDUL EROILOR
  • TARGU-MURES: 18,19 MAI, PIATA TEATRULUI
  • IASI: 18,19 MAI, IULIUS MALL
  • TIMISOARA: 25,26 MAI, PARCAREA FACULTATII DE POLITEHNICA
  • ORADEA: 1,2 IUNIE, PIATA UNIRII
  • SIBIU: 8,9 IUNIE, PIATA UNIRII
  • BUCURESTI: 14,16 IUNIE, PARCUL HERASTRAU, INTRAREA PIATA CHARLES DE GAULLE
  • BRASOV: 22, 23 IUNIE, BULEVARDUL REPUBLICII, ZONA MODAROM
  • CONSTANTA 29, 30 IUNIE, PIATA OVIDIU

Campania Blood Network este realizata in parteneriat cu platforma ,,Și Eu Donez’’, cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine, dar si cu sprijinul Kaufland Romania, unul din partenerii oficiali ai festivalului din inima Ardealului.

Un alt partener oficial Untold in anul 2019, Vlad Cazino, a oferit si el o serie de bilete, abonamente si pachete VIP la festival, organizand trageri la sorti, turnee de sloturi si, nu in ultimul rand, diferite promotii la bingo online. Deocamdata insa, pe lista sponsorilor oficiali pentru editia a 6-a se afla doar brandurile Ursus, Kaufland, 5 Minute de Libertate, Banca Transilvania, Orange, Pro TV, Kiss FM si Republica, astfel ca nu sunt informatii certe despre o noua colaborare intre cele doua branduri romanesti, Vlad Cazino si Untold.

Mai toti partenerii oficiali organizeaza diferite promotii prin care oferta bilete. In 2015, acelasi Kaufland a impartit 100  de abonamente duble, iar in 2018 Ursus a acordat 18 bilete triple.

Articole similare