Timisoara Express

Oportunitate fără umanitate

Oportunitate fără umanitate

În plină pandemie provocată de virusul COVID-19, în timp ce oamenii simpli, autoritățile și medicii fac eforturi considerabile pentru a salva vieți, iar întreg globul se solidarizează pentru a depăși criza prin care trecem, bișnițarii își fac de cap pe OLX Romania!

Dezinfectanții, măștile și alcoolul medicinal dispar de pe rafturile magazinelor și din farmacii, dar se vând la prețuri exorbitante on-line, iar OLX, prin neasumarea unei măsuri, încurajează astfel de oportunități care dau dovadă de o lipsă crasă de solidaritate socială.

Categoriile cele mai expuse sunt pensionarii și cei care nu își permit din veniturile rezultate să suporte costurile unor asemenea produse.

Solicităm atât platformei de vânzări online, OLX, altor platforme de vânzări on-line, cât și Guvernului României luarea unor măsuri urgente de stopare a speculei! De asemenea, considerăm că Guvernul României și Agenția Națională de Administrare Fiscală ar trebui să instituie reguli stricte, controale și sancțiuni aspre pentru speculanții care revând aceste produse în scopul obținerii de profit nejustificat, și în special pentru persoanele fizice care fac asemenea operațiuni economice pentru a se îmbogăți peste noapte.

Subliniem că aceste vânzări speculative au apărut și pe platformele marilor retaileri on-line (ex: Amazon, eBay), dar acestea au fost delistate pentru a descuraja speculatorii.

Totodată, facem apel către cetățeni să distribuie acest mesaj și să BOICOTEZE astfel de practici lipsite de umanitate, cât și pe cei care le promovează!

Un apel al Corupția Ucide!

Articole similare